אוהבים לאפות? ובכן, זה לא משנה אם אתם עושים זאת כתחביב על בסיס קבוע, חושבים לקחת את זה בעתיד לכיוון מקצועי או אפילו מתפרנסים מזה כבר עכשיו, את השימוש ברינג לאפייה אתם חייבים להכיר. הרינג כבר קיים שנים רבות, אבל נראה כי בעשור האחרון הוא זכה לעדנה מחודשת ורבים מעוניינים להכין מתכונים מיוחדים בעזרת רינג לאפייה. אם עדיין לא יצא לכם להתנסות בהכנת מאפים באמצעות רינג, חשוב שתדעו שאפשר ככה ללמוד עולם חדש לחלוטין וכדאי בהחלט לנסות זאת בהקדם האפשרי. לצורך כך אספנו עבורכם מידע בסיסי על שימוש ברינג. כמובן שככל שחולף הזמן ואתם צוברים ניסיון תוכלו להתקדם ולנסות טכניקות מתקדמות יותר. בהצלחה!
ראשית – השיגו רינג איכותי
לפני שנתחיל עם הדגשים הבסיסיים לשימוש ברינג לאפייה, חשוב לנו לומר שעל מנת להבטיח הצלחה של מתכונים יש קודם כל להיצמד להוראות ולנקודות המהותיות, אבל גם לדאוג לרכוש רינג איכותי בלבד. ישנם סוגים רבים של רינגים בשוק, ואת הזולים שבהם ניתן למצוא כמעט בכל מקום, החל מרשתות הסטוק השונות ועד לסופרים ורשתות המזון. אלו לרוב רינגים שאינם חזקים מספיק, שנוטים להישבר אחרי כמה שימושים בודדים בלבד ושאפילו מתעוותים לעתים לאחר שהייה של זמן רב בתנור במתכונים המצריכים טמפרטורות גבוהות יותר. ההמלצה שלנו היא לרכוש את הרינגים מחנויות ואתרי אפייה מובילים, שם תוכלו למצוא את הסוגים הטובים יותר של הרינגים, עשויים מהמתכות הטובות והעמידות ביותר ויסייעו לכם להוציא תחת ידיכם מתכונים מושלמים. לרכישה באתר מומלץ עם רינגים מעולים במחירים משתלמים היכנסו לקישור. כעת בואו נדבר על הנקודות המרכזיות של טכניקת האפייה עם רינג.
אפייה עם רינג – הכללים הבסיסיים
לצורך אפייה עם רינג חשוב להצטייד בנייר אפייה וברינג כמובן, אבל גם במספריים טובות וכן בעפרון:
- שלב ראשון: הניחו את הרינג על נייר האפייה. שמנו עם עפרון את קו המתאר הפנימי של הרינג ולאחר מכן אפשר להזיז את הרינג לכמה דקות הצידה.
- שלב שני: לאחר מכן יש לגזור את נייר האפייה סביב קו המתאר של הרינג ששרטטנו, אבל חשוב שלא לגזור בדיוק על הקו אלא 2-4 ס"מ מעבר אליו באופן אחיד.
- שלב שלישי: את חלק העודף של הנייר בחלקו החיצוני של קו המתאר נגזור לכנפיים (ממש כמו הפתקים ברחוב שאפשר לתלוש מספר טלפון, רק יותר גדולים).
- חלק רביעי: לאחר מכן יש לקחת נייר אפייה אחר ולהכין רצועות בגובה של הרינג. עד עכשיו התעסקנו ברוחב וכעת אנו מטפלים בדפנות.
- חלק חמישי: שמים את ניירות האפייה במקום. ראשית שמים את הניירות של הדפנות ואז מניחים את הנייר של התחתית. משמנים הכל כדי ליצור מקשה אחת, וזהו – ניתן לשים את הבלילה.
יתרונות של שימוש ברינג לאפייה
כפי שאתם רואים לא מדובר במלאכה מורכבת מדי וזה משהו שכל אחד יכול לנסות בקלות בבית. חשוב לדעת כי לשימוש ברינג יש יתרונות רבים כמו:
- הרינגים מגיעים בצורות שונות וכך ניתן להכין עוגות בעיצובים מיוחדים ומקוריים (וחלקן אפילו מושחתות במיוחד) ויש גם רינגים שניתן לשנות בהתאמה אישית.
- הם קטנים ותופסים הרבה פחות מקום במטבח מתבניות אחרות מסוגים שונים.
- הטובים שבהם מוליכים חום מצוין, מה שמאפשר אפייה אחידה ברמה גבוהה.
לסיכום – מדובר בלי שום ספק בפריט חובה עבור כל אופה, חובה או מקצוען וזה גם לא מוצר יקר, כך ששווה לקנות. אם עדיין לא יצא לכם לנסות, מומלץ לרכוש בהקדם רינג איכותי ולהתחיל לאפות דברים טעימים בעזרתו.